Verzendbeleid

Hallo!

Welkom bij de I Love Eco Academy, de webwinkel voor al jouw eco-inspiratie.

Kopen op de I Love Eco Academy kun je op om het even welk moment. Ik zorg ervoor dat je je producten zo snel mogelijk ontvangt. I Love Eco Academy levert uit voorraad. Bijgevolg worden bestellingen, na ontvangst van betaling, zo spoedig mogelijk verstuurd of geleverd, meestal binnen de 2 werkdagen. Wens je een levering op een welbepaalde (feestelijke) dag? Dan vermeld je dat gewoon even bij je bestelling en stel ik alles in het werk om het goed precies op de juiste dag te bezorgen.

Wij genieten van de bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen; BTW is niet van toepassing.

Onze werkwijze is eenvoudig en transparant. Een woordje meer? Volgende topics worden besproken:

 • Betalen
 • Kadobonnen
 • Leveringen
 • Verzendkosten
 • Terugzenden en ruilen
 • Klachten
 • Extra informatie
 • Privacy
 1. JE KAN EENVOUDIG EN VEILIG BETALEN
  Online via bancontact, credit card, PayPal of iDeal

Je wordt doorverwezen naar de website van Mollie, waar je veilig met bancontact, credit card, PayPal of iDeal kan betalen. Van zodra ik je betaling ontvang, wordt je bestelling verzonden of kun je ze komen afhalen.

 1. LEVERING
  Tickets en e-books krijg je meteen in je mailbox na ontvangst van betaling. Hiervoor worden geen kosten aangerekend.

Het streefdoel is om je andere bestellingin binnen twee werkdagen te versturen of leveren na ontvangst van betaling.

Bpost: voor de bestellingen die niet afgehaald kunnen worden, werkt I Love Eco Academy samen met bpost. Wanneer de bestelling is verstuurd, ontvang je een e-mail met de barcode en de link waarmee je de status van je pakje online kan volgen. Normaal gezien ontvang je je pakket dan de dag nadien. Als je na drie dagen je pakket nog niet ontvangen hebt, mail of bel ons dan, zodat we kunnen nagaan waar het pakket verzeild is geraakt. Als je niet thuis bent als bpost zich bij je aanmeldt, dan krijg je een een briefje in de bus waarop staat wanneer je je pakje in het lokale postkantoor of postpunt kan gaan afhalen. Je kan ook telefonisch een tweede aanbieding vragen.

Ophalen bij I Love Eco: je kan je bestelling ook zelf ophalen bij I Love Eco, André Dumontlaan 36 in 3665 As. Dit kan tijdens en na de kantooruren en in het weekend, maar enkel na afspraak.

Leveren uit voorraad: I Love Eco Academy levert uit voorraad. Indien het gewenste product niet voorradig is, dan krijg je daarvan een melding wanneer je het product in je winkelwagen stopt. Aarzel niet me te contacteren om te weten of en wanneer het product opnieuw in voorraad komt.

 1. VERZENDKOSTEN via BPOST
  Boeken versturen binnen België kosten 5 euro. Voor bestellingen buiten België is de prijs op aanvraag. Stuur een mail naar info@iloveeco.be voor de verzendkosten.
 1. TERUGZENDEN EN RUILEN
  Voldoet een bepaald product niet aan je verwachtingen? Binnen 10 dagen na ontvangst kan je het terugsturen zonder opgave van reden. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper.

Verpak het onbeschadigde product (in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij het terugsturen wordt vermeden. Producten die tijdens het terugsturen beschadigd zijn, worden immers niet door I Love Eco Academy vergoed.

Van zodra ik het artikel in goede orde hebben ontvangen, crediteer ik het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen.

Producten moeten worden teruggezonden naar onderstaand adres:

I Love Eco vzw – André Dumontlaan 36 – 3665 As

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact op, telefonisch op +32 (0)497 80 35 75 of door te mailen naar info@iloveeco.be.

Op alle leveringen door I Love Eco Academy gelden de algemene voorwaarden.

 1. EXTRA INFORMATIE
  Voor alle mogelijke informatie, vragen, klachten, reacties, tips, nieuwtjes is er slechts 1 adres: info@iloveeco.be. Bellen mag ook op +32 (0)497803575, ‘s avonds tot 21u.
 1. PRIVACY
  I Love Eco vzw respecteert de privacy van alle gebruikers. Bij het inloggen als nieuwe klant wordt er een aantal gegevens van je gevraagd. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.
Close
Powered by Engelen-IT BV
Close